Het 30ste Lopend Vuurtje van het seizoen 2016-2017 is daar en tevens de tiende van 2017. Wekelijks weer de nodige nieuwtjes uit de keuken van de clubs. Wellicht niet altijd onbekend, maar er ontsnappen nu eenmaal zaken aan de aandacht van een ieder. Clubs, aarzel niet om uw nieuws te delen. Trainersnieuws? Spelersnieuws? Verbouwing? Jubilaris? Lid van Verdienste? Stuur uw informatie naar [email protected] Voor het overige struint onze redactie de velden zelf ook af uiteraard. Deadline voor het volgende nummer is dinsdag 21 maart voor 18 uur!

 • LeidenAmateurVoetbal.nl is nog steeds op zoek naar Vrienden! Zonder de steun van de lezers, supporters en andere volgers kan ons team het niet meer bolwerken in de toekomst. Op de homepage, bovenin, kan je je aanmelden! Samen gaan voor een toekomst. Wij willen dat graag. U ook? Voor alle duidelijkheid: dit is geen loze kreet!!
 • Wilt u ons Event op zaterdag 17 juni bij Valken’68 ondersteunen, op welke manier dan ook…laat dit dan s.v.p. ZSM weten via [email protected]
 • Wilt u dat er een derde editie komt van de Koetshuis Cup? Wij wel! Steun kunnen wij echter wel gebruiken om verder te kunnen komen en alle werkzaamheden te kunnen blijven verrichten. Uw support is van harte welkom. Vraag naar de mogelijkheden via [email protected]
 • De komende weken is er geen bijdrage van Leidenamateurvoetbal.nl, op de vermelding van het Leidse Elftal van de Week na, op de sportpagina van het Leidsch Dagblad. De Joop Zoetemelk Classic en de Leidse Singelloop staan op die pagina de komende weken vol in de schijnwerpers.
 • Fraaie en sfeervolle foto’s weer op de site van Bas Tukker. Dit keer staan het oude GHC terrein, dat van het voormalige Sleutels (nu trainingsveld van Leidsche Boys) en ASC in de picture. www.extremefootballtourism.blogspot.nl
 • Op 25 maart is er een feestavond met Nederlandstalige artiesten bij Roodenburg. Er zijn nog kaarten beschikbaar!
 • Tot beste rechtsback in het elftal aller tijden van Roodenburg is, niet geheel verrassend, Bert Jansen gekozen. Deze week kan er gekozen worden voor de positie van vrije verdediger. Op de site wat illustere namen waaruit men een keuze kan maken.
 • Bij FC Rijnvogels aandacht voor de meiden: ,, Op vrijdag 31 maart is het weer zover. Net als vorig jaar organiseert de dames- en meidenafdeling van FC Rijnvogels weer een meidendag voor onze jeugdleden. Alle speelsters tot en met de onder 17 jaar groep zijn van harte uitgenodigd om samen met een vriendinnetje zich op deze avond in de watten te laten leggen. Twijfel niet en schrijf je snel in!”  De teller staat inmiddels op honderd.
 • De aanleg van het kunstgrasveld bij Voorschoten’97 gaat de laatste fase in. Met het terras is men ook volop bezig. Dat gaat er wel heel aanlokkelijk uitzien. Informatie op de site van de club.
 • Op vrijdag 14 april organiseert FC Rijnland de Voetbalquizzz. Je kennis van het (inter)nationale en natuurlijk ook het regionale voetbal wordt getest. Een en ander gebeurt in teams van vier personen. Aarzel niet en schrijf je in.
 • Een camerateam bezocht het in aanbouw zijnde, nieuwe complex van ASC. Voorzitter Hans Schiphorst bleek een boeiend verteller en schetste wat de bezoeker vanaf eind augustus kan verwachten. Dat de overgang en het 125 jarig bestaan niet in alle stilte zal plaatsvinden is duidelijk. Vanaf volgende week is het verslag van het bezoek te zien in het Leidsvoetbalkwartiertje
 • Sport 2000 organiseert op zondag 9 april een signeersessie met…. Ja, wie? We houden u op de hoogte zodra er meer bekend is.
 • We lazen op de site van UVS: ,, Op woensdag 26 april organiseert Ton Jenner’s Voetbalacademie een Open Techniek Dag waarbij plezier, vriendschap én talent centraal zullen staan. Deze dag is bedoeld voor iedereen die op een speelse wijze kennis wil maken met de trainingsmethodieken van Ton Jenner’s Voetbalacademie.”
 • Valken’68 en Kagia leverden dinsdagavond in het kader  van de KoetshuisCup een adembenemend voetbalgevecht van een hoog niveau. Uiteindelijk zegevierde Valken, maar iedereen aan de Kikkerbeetstraat was in feite winnaar. Wat een heerlijke pot!
 • The Cobra, Barney, the flying Scotsman, Chizzy, ze gooien allemaal met pijltjes. Lugdunum organiseert een toernooi voor de liefhebber na de wedstrijd tegen Reeuwijk op 8 april. Alle informatie op de site van de groenwitten.
 • Het loopt allemaal niet zo op rolletjes bij het vlaggenschip van Zwammerdam. Gelukkig is er toch iets positiefs te melden: het vierde werd ongeslagen kampioen!
 • Het fusietraject is in volle gang bij Oegstgeest. Veel is al bekend. Toch leven er nog vele vragen onder de leden. Om die te beantwoorden organiseert de club op vrijdag 7 april een klankbordbijeenkomst. Een uitgelezen moment om op de proppen te komen met je vraag.
 • Op 11 april organiseert SJZ weer de jaarlijkse sponsorloop. Van alle jeugdleden wordt verwacht dat ze meelopen. Alle verdere informatie is op de site van de club uit Zoeterwoude te lezen.
 • De website van Warmunda ondergaat een metamorfose. Alles wordt aangepast aan de eisen des tijds. Laat u verrassen en surf vanaf volgende week eens naar de website om een kijkje te nemen.