In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer zijn is Nino Poulina, trainer van Roodenburg, aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Ik ben Nino Poulina, 38 jaar oud. Ik ben in de mooiste stad van Nederland geboren (Leiden dus), werk bij de gemeente Den Haag als havenmeester. Ik woon samen met Bianca Opdam en heb 3 kinderen Ashanti, Jaydon en Skylar Poulina.
Jouw voetbal- en trainersloopbaanIk ben begonnen met voetballen bij UDWS, daarna heb ik nog bij Lugdunum, Blauw-Zwart, Fc Boshuizen en Football Factory gespeeld. Ook heb ik bij Bax zeefdruk in de zaal gespeeld. Inmiddels ben ik trainer geworden en ben ik bij Lugdunum B1, Football Factory (zat 1) en Roodenburg (zat 1) werkzaam geweest.
Wat zijn jouw passies/ hobby’s naast het voetbalFamilie, vrienden, muziek en talent ontwikkelen.
Toekomst van het Nederlandse voetbalWanneer de K.N.V.B beslist dat er weer op gras gespeeld moet worden, zal het niveau weer wat omhoog gaan. Maar concurreren met de top van het voetbal gaat niet meer lukken en dat heeft voornamelijk met het financiële aspect te maken. Toch is hier nog genoeg talent. Alleen zullen we er steeds minder van kunnen genieten, omdat ze steeds eerder naar het buitenland zullen gaan.
Oranje op het WK 2018Na de poulefase gaan ze naar huis. Ik hoop dat ik het mis heb en ze kampioen worden.
Mooiste buitenlandse ploegFC Barcelona
Favoriete spelerMESSI!!!!!!! Iedereen die van voetbal houdt, zal deze man erg waarderen als speler.
Winnaar van de Champions LeagueMoeilijk om te voorspellen, maar ik hou het bij FC Barcelona.
Beste vijf spelers in de EredivisieHakim Ziyech, Andre Onana, Davinson Sanchez, Nicolai Jorgensen en Davy Pröpper. En ik ben fan van onze Randy Wolters.
Voetbal Inside of NOS Studio VoetbalIk vind het beide leuke programma's. Als het over voetbal gaat vind ik het prima, maar match of the day op BBC is echt top.
Mooiste drie sportmomenten uit jouw leven. Van jezelf of anderzijds.1) De transfer van mijn zoon van UVS naar ADO Den Haag. 2) Het sporten met mijn broers en vrienden. 3) Mijn honkbalperiode met mijn vader als coach en het halen van mijn zwarte band teakwondo met Aad van der Luit als Sensei.
Wat zijn jullie eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuitenIk wil mijn tc2 gaan halen en vooral veel leren om een nog betere trainer te worden. En buiten het voetbal ga ik mijn eigen voetbalschool starten onder de naam Goals4life. Dus hou deze naam in de gaten, er komt snel meer info over mijn onderneming.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welEigenlijk alle clubs in de regio wel.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitTijdens het seizoen in de ochtend met mijn zoon naar de voetbal en daarna naar mijn eigen team. Uiteraard de derde helft vieren in de kantine. Zondag iets leuks met het gezin en relaxen met famillie of vrienden. Na het seizoen vooral leuke dingen doen in het weekend.
Dat vind ik nou humorMijn oudste dochter, want die heeft dezelfde humor als ik.
Dat zou ik nou nooit doenZinloos geweld gebruiken.
Mijn lievelingsgerechtRoti
Mijn favoriete plekje in de regio LeidenThuis
RokenHelaas wel, maar kan de jeugd adviseren er niet aan te beginnen. Alleen maar nadelen.
Laatste film die ik zaguuuhm…. echt geen idee.
Zo ziet de zomer van 2017 er voor mij uitLekker genieten van mijn vakantie en veel leuke dingen doen.
LevensmottoAlways believe…
Lekker dingMijn ouders. Ik lijk op ze hahahaha
Ik geloof inHard work pays.
Mijn nieuwe minister-presidentIk wil het zelf wel is een keer proberen, denk dat je het verschil niet eens merkt. Hahaha
Mijn muzikale top drie2pac,Michael Jackson en alle Latin house dj`s
Wat ik over zou willen doenSchool
Zou ik graag beter beheersenBeter Papiaments praten en schrijven.
Roodenburg eindigt volgend seizoen in de vierde klasse op plaats3
Verschrikkelijk overgewaardeerdBetaald parkeren
Dat wil ik graag nog even kwijtGoals4life!!!!! voetbalschool huiswerkbegeleiding fitschool fashion talent plezier. Website komt er aan. Volg mij op facebook, instagram, snapchat. Je kan me vinden op mijn naam. Voor meer info kan je me ook mailen. nino_poulina@hotmail.com