Jarco en Mariel van der Poel zijn 14 jaar geleden begonnen met hun installatiebedrijf, gespecialiseerd in sanitair, riolering, ventilatie en afzuiging. Het bedrijf zit momenteel in het tweede jaar van hun sponsorcontract met SJZ, maar aangezien beide partijen content zijn met de samenwerking is besloten om het contract met drie jaar te verlengen.

Naast het gegeven dat zowel Jarco als Mariel zeer betrokken zijn bij SJZ, zo zijn ze nauw betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse internationale D-jeugd toernooi, heeft het hen toch ook de nodige naamsbekendheid en klanten opgeleverd. Mede doordat punitiviteit één van de pijlers is van het bedrijf hebben veel mensen (zeker zo’n 100 nieuwe klanten) gebruik gemaakt van de diensten van Van der Poel installatiebedrijf. Het bedrijf heeft momenteel tien mensen in dienst en is nog steeds groeiende.

Naast de positieve instelling binnen het bedrijf proberen ze ook contant te vernieuwen en te veranderen. Naast de renovatiewerkzaamheden is het bedrijf tegenwoordig ook comfortinstallateur wat inhoudt dat ze woningaanpassingen doen voor ouderen en hulpbehoevende mensen.

Aan alles merk je dat Jarco enorm trots is op zijn bedrijf en dat hij het ook mooi vindt dat zijn kinderen Dave (17 jaar), Wouter (14 jaar) en Roy(10 jaar) steeds meer belangstelling beginnen te tonen voor het bloeiende bedrijf van Jarco en Mariel, met de vraag “wat zou mijn aandeel, later, kunnen zijn in het bedrijf”. Het zou fijn zijn als hun nazaten later in de voetsporen van pa en ma kunnen treden.

Gerard van der  Hoeven haalde in zijn toespraak aan  het heel fijn te vinden binnen SJZ een hoofdsponsor te hebben binnen de eigen gemeentegrenzen. ,,Dan is het helemaal fantastisch als het ook nog mensen zijn die SJZ een warm hart toedragen.”

In het geval van installatiebedrijf Van der Poel snijdt het mes aan twee kanten, een mooi bedrijf binnen de gemeentegrenzen en mensen die zeer nauw betrokken zijn bij SJZ,  mooier kan je niet hebben.

Namens Leidenamateurvoetbal.nl wensen wij zowel installatiebedrijf Van der Poel als SJZ een uiterst succesvolle toekomst toe.