Voetbalvereniging RCL heeft sinds vorig jaar een zeer fraai nieuw clubgebouw. In dit multifunctionele gebouw, waarin naast RCL ook FloreoKids en Fysiopraktijk Ommedijk gevestigd zijn, is op de eerste verdieping de horeca gesitueerd. De fraai afgewerkte eerste verdieping is zeer smaakvol afgewerkt en voorzien van een mooie uitgebreide bar. Daarnaast is het clubgebouw ook uitgerust met een professionele keuken. Het clubgebouw is op doordeweekse avonden alsmede op zaterdag open.

Voor de zaterdag zoeken wij een enthousiaste medewerker voor de keuken. In jouw rol zorg je ervoor dat jij het eten voor de gasten klaar maakt en uitreikt. Dit doe je niet alleen, maar in een team van (vrijwillige) medewerkers.

Wij bieden:
· Vergoeding boven het wettelijk minimum (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
· Parttime werk voor minimaal 25 uur per maand
· Werken bij een gezellige vereniging.
Functie-eisen:
· Leeftijd vanaf 16 jaar
· Vloeiend Nederlands sprekend
· Minimaal 1 jaar beschikbaar
· Elke zaterdag van 14:00 uur tot 20:00 uur (meer uur mogelijk)
· In overleg flexibel inzetbaar op bv. zaterdagavond, doordeweekse avond of andere activiteiten
· Proactief, en communicatief vaardig.

Zoek jij een leuke betaalde bijbaan bij één van de gezelligste verenigingen van Leiderdorp? Solliciteer dan meteen. Stuur je cv en korte motivatie naar John van Overloop, [email protected] zodat wij kunnen zien of jij de juiste match bent voor deze baan. Meer informatie? Bel dan John van Overloop op 06-12502809.