maandag, mei 6, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenTe Werve op zoek naar trainer voor het 2e elftal

Te Werve op zoek naar trainer voor het 2e elftal

-

Hvv Te Werve is, vanwege een late afzegging, voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal. Het elftal kwam afgelopen seizoen uit in de reserve derde klasse en stond op het moment van staken van de competitie (op basis van verliespunten) bovenaan. Er is bij de KNVB dan ook een verzoek ingediend dit elftal in te delen in de reserve tweede klasse maar het is voorlopig nog niet duidelijk of dit zal gebeuren.

Het 2e elftal is bij Te Werve een belangrijk onderdeel van de selectie en bestaat voornamelijk uit jonge, ambitieuze spelers. We zoeken dan ook een trainer die graag met jonge spelers werkt, deze jongens verder kan ontwikkelen en daarnaast een teamplayer is. Idealiter is de beoogd trainer ook in het bezit van UEFA C diploma.

De trainersstaf van Te Werve staat onder leiding van hoofdtrainer Huib van Oostrom Soede, die op voetbaltechnisch vlak wordt ondersteund door Mike Spencer en Daan de Wolf (keepers). Verder is er voor de gehele selectie een verzorger beschikbaar op trainingsavonden (maandag en woensdag) en is er specifiek voor het 2e elftal ook een leider aanwezig op wedstrijddagen.

Wij bieden naast een passende vergoeding ook een set met kleding en de trainer komt verder te werken in een hecht en gezellig team, die regelmatig met elkaar optrekken (ook buiten het voetbal).

Reacties en verzoeken tot nadere informatie kunnen gericht worden aan Huib van Oostom Soede via 0643462311 ofdet_aparty@hotmail.com

 

Must Read