donderdag, mei 2, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 5Sportiff LAV Cup, poule E: Teylingen ruim langs FC Boshuizen (za)

Sportiff LAV Cup, poule E: Teylingen ruim langs FC Boshuizen (za)

-

Op De Roodemolen was Teylingen gisteravond met 6-2 te sterk voor de zaterdagtak van FC Boshuizen. Halverwege hadden de teams de helft van hun totale productie al op het scorebord gezet. Teylingen en FC Rijnvogels O23 gaan in poule E aan de leiding met vier punten uit twee duels. FC Boshuizen en Sporting Leiden (za) zijn evenwel ook nog niet kansloos voor plaatsing.

Romano Seedorf: ,,Ondanks de nederlaag was dit een nuttige avond. Ik heb veel spelers laten spelen en door kunnen wisselen, zodat iedereen speelminuten kreeg. Bij vlagen speelden we best aardig, maar Teylingen was zeker beter. Op hun ’10’ en ‘9’ kregen we amper vat en dat zijn bepalende spelers. Toch kan ik als trainer hier weer facetten uithalen om mee aan de slag te gaan. Op naar zaterdag.”

Collega Rob Jonkman: ,,Ik heb twee ploegen kunnen zien die wilden voetballen en dat maakte het tot een leuk potje. In het eerste halve uur speelde mijn ploeg ze wel dronken en het was logisch dat het toen al 3-0 was. Door een slippertje werd het 3-1 en bleef het even een wedstrijd. Zaterdag tegen Warmunda stond er veel spanning op en nu natuurlijk beduidend minder. Ik heb kunnen genieten van de positiewisselingen bij mijn ploeg. Daar hadden zij het heel lastig mee.”

Voor de Sassenheimers scoorden Pascal de Ridder, Lesse van Wijk, Mark van der Vlugt, Mike van der Zon, Thomas van Kesteren en Cas Lubbe. Nabil Benali en James Dhanai troffen doel aan de overkant.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read