donderdag, mei 2, 2024
HomeTrainerscarrousel'Huwelijk' tussen ARC en Mark Evers houdt stand

‘Huwelijk’ tussen ARC en Mark Evers houdt stand

-

Onlangs hebben de Alphense Racing Club en hoofdtrainer Mark Evers ook voor het volgende seizoen vertrouwen in elkaar uitgesproken. Evers gaat daarmee zijn zesde seizoen bij ARC in.

Het bestuur ziet in Evers nog steeds een trainer met enorme inzet en grote betrokkenheid bij ARC. Zijn ambities sluiten prima aan bij het beleid van ARC.
Hij zorgt in toenemende mate voor de geleidelijke doorgroei van jong ARC talent via ARC 2 en O23 naar ARC 1. Voor ARC is het een zeer belangrijke doelstelling om te spelen met ‘eigen’ opgeleide jongens of in ieder geval jongens uit eigen stad en regio.

Door de corona-pandemie heeft Evers met de selectie nog geen seizoen volledig en ongestoord kunnen uitspelen sinds ARC weer in de hoofdklasse speelt.
Dit seizoen gaat ARC de winterstop in als 9e op de ranglijst, op gepaste afstand van koploper Capelle. Daarbij moet wel opgemerkt worden dat ARC, als gevolg van coronabesmettingen bij de tegenstanders, twee wedstrijden minder gespeeld heeft zodat stijging op de ranglijst er na het reces mogelijk inzit.

Evers geeft aan over zijn besluit bij ARC te willen blijven: ,,In het beleid dat ARC tot 2024 heeft uitgestippeld zie ik genoeg uitdagingen om me nog een jaar te verbinden aan de club. Ik hoop natuurlijk nog eens een ononderbroken seizoen te kunnen spelen met de selectie. Ook dit seizoen is het weer rommelig door de corona maatregelen.”

In januari gaan de selectie en staf op trainingskamp om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft die naar verwachting in het weekend van 5 februari 2022 zal starten. Ook zullen Evers en de staf tijdens het trainingskamp het vizier al richten op seizoen ’22-23!
Het bestuur is blij met het voorzetten van de samenwerking met Evers!

Bestuur ARC

Must Read