woensdag, mei 8, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenOproep aan 'LAV-clubs'

Oproep aan ‘LAV-clubs’

-

Gisteren plaatste onze redactie het bericht dat LAV het seizoen ‘gewoon’ af zal maken. Met of zonder een vervolg van de competitie. De komende tijd gaat onze redactie er blijvend voor zorgen dat er op regelmatige basis content wordt geleverd. We willen onze volgers, sponsoren en clubs immers van dienst blijven zijn. Dat deden we al vanaf medio oktober toen de vaart uit de bal ging en dat willen we volhouden tot het einde van het seizoen.

Ons team doet er alles aan om leuke items te blijven plaatsen met nieuwswaarde. Vooralsnog slagen we daar in, ook afgemeten aan de warme en positieve reacties die wij ontvangen. Voor onze redactie is het karwei groter dan voor diverse andere websites, die bijvoorbeeld over het betaalde voetbal schrijven of over de hoogste regionen van het amateurvoetbal waar al maanden nieuws is over aanblijvende of vertrekkende spelers. Wij zien het als een uitdaging om juist alsnog kwaliteit te blijven leveren.

Dat neemt niet weg dat enige steun vanuit de clubs welkom is. Wat vragen wij? Wanneer een club een leuk item wenst dan kan een verzoek worden ingediend bij redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Ons team gaat dan bezien of een item binnen afzienbare tijd tot de mogelijkheden behoort. Het kan gaan om een vrijwilliger die aandacht verdient, een voorzitter die een podium wenst, een aankondiging vanuit de club en ga zo maar door. Iemand voordragen voor het ‘Hemd van het Lijf’ of ‘Oude clubhelden’? Ook prima! Onze deur staat dus open!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read