vrijdag, april 26, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseBuitenlands avontuur voor Sabahote Gabana (FC Boshuizen)

Buitenlands avontuur voor Sabahote Gabana (FC Boshuizen)

-

Het is opvallend stil rondom de selectie van FC Boshuizen voor komend seizoen. Tot nu toe kwam er nog niets naar buiten, maar ving onze redactie wel op dat Martin van Eeuwijk de club zal verlaten en neer zal strijden bij zijn oude club Teylingen. De linkspoot kwam dit seizoen amper in actie vanwege het summiere programma en een schorsing.

Toch is inmiddels bekend dat er nog een speler elders zijn heil zoekt. Het gaat om Sabahote Gabana, die verkast naar Linköpings City. De club komt uit in Ettan, het derde profniveau in Zweden en was vorig jaar op een haar na gepromoveerd naar de KKD van Zweden. Gabana werd opvallend genoeg aan het begin van het seizoen door de club niet genoemd bij de selectie van de eersteklasser. De speler kwam eerder uit voor RVVH, Capelle en IFC

Jazzley John en Frans Stouten zijn blij voor de speler in kwestie. ,,Wij van CASA Home for Player zijn trots op Gabana en zijn blij om Gabana te hebben kunnen helpen aan zijn eerste profcontract. We wensen hem veel succes en wij gaan er alles aan doen om hem en zijn carrière verder te brengen.”

Hopelijk valt er spoedig meer nieuws te melden vanaf de Kade met vooral blijvende en komende spelers.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read