RCL heeft in het Leiderdorpse bedrijf Four IT een nieuwe hoofdsponsor voor de komende drie seizoenen. Het nieuwe contract met het succesvolle en snelgroeiende bedrijf gaat in met ingang van 1 juli 2021. Four IT B.V. is de opvolger van het eveneens Leiderdorpse bedrijf VSM Sloopwerken B.V.. Dat bedrijf vervulde vijf jaar lang het hoofdsponsorschap van RCL en wordt nu dus opgevolgd door een ‘buurman’ op de Achthovenerweg die op schootsafstand is gevestigd.

Op de foto staan van links naar rechts: Marc de Sitter (bestuurslid commerciële zaken), Dick van der Bijl (voorzitter), Chris Olivier (directeur Four IT) en Bert Siera, bestuurslid Voetbalzaken.

RCL voorzitter Dick van der Bijl is een tevreden man: ,,Wij zijn heel blij dat wij in een economisch lastige periode toch weer een partnership met een mooi Leiderdorps bedrijf kunnen aangaan. Wij zijn VSM dankbaar voor hun ondersteuning gedurende vijf jaren en zijn blij dat de sponsoring van VSM niet stopt met het ophouden als hoofdsponsor. Onze band met Four IT bestaat al langer wordt nu dus voortgezet in het hoofdsponsorschap. Directeur Chris Olivier en zijn zonen zijn al langer betrokken bij RCL en hij is een enthousiaste trainer/coach van het 3e elftal. Wij vinden het prachtig dat die al langer bestaande relatie nu uitmondt in het hoofdsponsorschap. Het spreekt voor zich dat de bijdrage van een hoofdsponsor heel belangrijk is voor de financiële huishouding van de club.”

Marc de Sitter, RCL

Note redactie: Four IT is tot grote tevredenheid van de redactie tevens businessclubpartner bij LeidenAmateurVoetbal!!