vrijdag, april 26, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC Boshuizen en Dennis den Turk met elkaar in zee

FC Boshuizen en Dennis den Turk met elkaar in zee

-

Na het slechte nieuws dat FC Boshuizen trainer Roberto Escudero de club aan het einde van dit seizoen gaat verlaten volgt nu het goede nieuws. Bestuur en Technische Commissie zijn naarstig op zoek gegaan naar een geschikte opvolger en daar tot grote tevredenheid ook in geslaagd. Dennis den Turk, de huidige trainer van zaterdag eersteklasser Forum Sport, staat volgend seizoen “aan het roer” van onze selectie.

De loopbaan van Den Turk in het voetbal begon met een 6-jarige jeugdopleiding bij Ajax. Vervolgens kwam hij als prof honkvast terecht bij AZ waarvoor hij van 1988 tot 1999 maar liefst 294 wedstrijden speelde. Hij sloot zijn carrière als profspeler af met 2 jaar De Graafschap, 2 jaar Ado Den Haag en 1 jaar Quick Boys.

Zijn trainersloopbaan voerde hem naar de topjeugd O19 van AZ, ADO, RKAVV en een 1 jarig uitstapje naar het Chinese Dalian Aerbin en 6 jaar seniorenselectie bij Forum Sport. Namens het bestuur, de leden en supporters van FC Boshuizen heten wij hem van harte welkom bij onze club. Voordat het zover is zetten Roberto, de technische-staf en spelers alles op alles om in de top van de eerste klasse te blijven meedoen voor de prijzen.

Bron: FC Boshuizen

Later meer!

Must Read