zondag, augustus 14, 2022
HomeHoofdklasse en eerste klasseFC RijnvogelsFC Rijnvogels legt doelman en centrale verdediger langer vast

FC Rijnvogels legt doelman en centrale verdediger langer vast

-

Arie van der Niet

De technische commissie en Arie van der Niet hebben het contract met de goalie voor één jaar verlengd. Arie kwam in de zomer van 2018 over van RCL uit Leiderdorp. Dit jaar bewees de doelman zich als uitstekende vervanger van de geblesseerd geraakte Yannick Augustinus en met slechts veertien tegentreffers is hij de op één na minst gepasseerde doelman in de Hoofdklasse A. Een uitstekende prestatie.

Zijn roots liggen op Nieuw Zuid waar hij de gehele jeugdopleiding in de hoogste elftallen heeft doorlopen. Na één seizoen onder de lat op sportpark De Bloemerd bij de Leidsche Racing Club stapte hij over naar sportpark De Kooltuin. In zijn eerste drie seizoenen was de 24-jarige Katwijker voornamelijk reservekeeper bij ons vlaggenschip, tot dit seizoen waarin hij zijn kans heeft gepakt en het tot dusver uitstekend doet. De dertien optredens in de competitie met ook nog eens vier clean sheets smaakt natuurlijk naar meer en daar zal de sluitpost alles voor aan de kant gaan zetten. Met meer dan genoeg vertrouwen in elkaar is een verlenging van zijn verblijf bij FC Rijnvogels niet meer dan logisch.

Kasper Michel

Wederom heel goed nieuws vanaf het selectiefront van ons vlaggenschip. Kasper Michel heeft zijn contract verlengd en zal ook volgend seizoen de kleuren van FC Rijnvogels verdedigen. Dat is heel goed nieuws, want de ervaren verdediger is ontzettend belangrijk voor het team van trainer Thomas Duivenvoorden. De 29-jarige centrale verdediger beschikt over de nodige ervaring op niveau. In het verleden waren Voorschoten ’97, Noordwijk en Alphense Boys de clubs waar hij een uitstekende indruk achter liet en op De Kooltuin is dat niet anders.

Kasper Michel kwam in de zomer van 2020 binnen bij FC Rijnvogels en staat eigenlijk altijd op het wedstrijdformulier ondanks dat de concurrentie groot is op defensief vlak. Dit seizoen werd de betrouwbare kracht regelmatig als controlerende middenvelder opgesteld en ook die rol vulde hij uitstekend in. Een hele belangrijke schakel dus in de ook dit seizoen goed geoliede machine van ons vlaggenschip.

De TC is heel blij met deze blijvers en wenst het tweetal (nog meer) succes toe!

TC FC Rijnvogels

Must Read