HomeBekerVoorschoten'97 uit de beker na nipte nederlaag

Voorschoten’97 uit de beker na nipte nederlaag

-

Districtsbeker- Voorschoten’97 kan zich gaan richten op de competitie en de Sportiff LAV Cup. De ploeg van Jonathan Jonk werd op eigen veld uitgeschakeld door FC ‘s-Gravenzande (1-2).

De eersteklasser kwam nog vroeg op voorsprong via Ronnie de Roode die voorwerk van Mo Maatoug op waarde wist te schatten. Rond de dertigste minuut werd het gelijk door een treffer van Twan van Meerten. Met nog een kwartier te spelen in de tweede helft kwam de in de vierde divisie spelende opponent op 1-2 door een kopbal van Sil van Ooijen en dat bleek het beslissende doelpunt te zijn.

Jonk: ,,Voor deze nederlaag hoeven we ons niet te schamen. Ik denk dat zij in de eerste helft beter waren, maar alsnog kregen we kansen via de uitbraak. In het eerste kwartier na de rust waren wij de bovenliggende partij en dat was in de eerste helft in het eerste deel ook zo geweest. Verder hebben we goed verdedigd en als we niet ten onrechte waren afgefloten in een situatie was het 2-2 geworden en hadden we er pingels kunnen uitslepen. Maar we kunnen zeker verder met deze pot en zijn bepaald niet kansloos geweest tegen een prima tegenstander.”