zondag, mei 5, 2024
HomeTweede klasseEMM'21Zuur gelijkspel EMM’21 bij ESTO (2-2)

Zuur gelijkspel EMM’21 bij ESTO (2-2)

-

Tweede klasse C (zondag)- EMM’21 toog donderdagavond naar Bodegraven voor het restant (34 minuten) van de, vanwege erbarmelijke weersomstandigheden, gestaakte wedstrijd bij ESTO. De fusieclub hervatte deel twee van het treffen met een 1-2 voorsprong, maar de Veenders moesten vlak voor tijd toch nog de gelijkmaker incasseren (2-2).

EMM’21-trainer Koen van der Vlugt na afloop van de mini-wedstrijd:,,Het is sowieso een rare gewaarwording om een wedstrijd van ruim een half uur te moeten spelen, want je moet direct bij de les zijn. In de beginfase waren we dat ook en kregen via Roy Hoogenboom al snel een paar goede kansen, die er helaas niet ingingen. ESTO strijdt tegen degradatie, gingen er vol in en wij hebben het in de laatste twintig minuten gewoon niet goed gedaan. De gelijkmaker vlak voor tijd kan ik daarom niet eens onverdiend noemen. Het is wel ontzettend zuur dat we nu voor de derde wedstrijd op rij een voorsprong uit handen geven en het dat het ons niet lukt om zo’n pot over de streep te trekken. We hebben de ambitie om bij de beste vier te eindigen en dan moet je dit soort wedstrijden gewoon winnen. We zijn het seizoen goed gestart maar we zitten momenteel in een wat mindere fase, waar we ook doorheen moeten. Een overwinning helpt daarbij natuurlijk enorm. De volgende wedstrijd staat Tweede Paasdag alweer voor de deur. We gaan dan op bezoek bij Schoten, een ploeg die ook de punten hard nodig heeft. Die jongens staan weliswaar op de laatste plaats, maar van onze kant zal er geen sprake van onderschatting zijn. We wonnen in de thuiswedstrijd tegen Schoten nipt met 2-1, dus ik verwacht dat we ook daar vol aan de bak zullen moeten om tot een goed resultaat te kunnen komen’’, aldus Van der Vlugt tot besluit.

ESTO- EMM’21 2-2 (1-1) 20. Van der Geest 0-1, 39. ESTO 1-1, 46. D. Hoogenboom 1-2, 85. ESTO 2-2.

Opstelling EMM’21: Van der Poel, Huigsloot, S. van der Meer, Brug, Van der Lem, Hoogervorst, Nino Wesselman, Nadal Wesselman, D. Hoogenboom, Van der Geest, R. Hoogenboom.

Must Read