vrijdag, mei 3, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 1Jong SJC plaatst zich voor de volgende ronde

Jong SJC plaatst zich voor de volgende ronde

-

Ook in Sassenheim was het onweer spelbreker. Na een 1-1 ruststand werd er nog een minuutje gespeeld in de tweede helft, maar helaas bleef de spelbreker aanwezig en werd er na verloop van tijd en ampel beraad besloten om niet meer verder te spelen. Na overleg met de organisatie en de beide trainers, Rob Jonkman en Marco Grevinga, werd vanmorgen vroeg besloten dat de 1-1 de eindstand is en het duel zal niet meer worden hervat. Jong SJC had al een overwinning op zak en bekert door. Teylingen heeft in Voorschoten, op 14 november, genoeg aan een punt om de zondagtak van deze club te elimineren. Bij winst van de thuisploeg is Teylingen het haasje.

Jonkman: ,,Een hele leuke eerste helft waarin ik wel vond dat wij het betere van het spel hadden. Ook kenden we een mindere fase en door fouten aan onze zijde kwamen zij op 0-1. Toen waren we het heel even kwijt. Vlak voor rust scoorden we na een prima spelhervatting op fraaie wijze de gelijkmaker. Het was leuk geweest om dit treffen uit te spelen, maar niemand neemt risico’s bij dit weer dus dit lijkt voor een ieder de beste beslissing.”