dinsdag, mei 7, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Poule 13'Krankzinnige avond' levert geen winnaar op of alleen maar winnaars?

‘Krankzinnige avond’ levert geen winnaar op of alleen maar winnaars?

-

LSVV’70 en Woubrugge maakten er zo vroeg in het seizoen al een onvergetelijke voetbalavond van. In het teken van de Sportiff LAV Cup hielden de ploegen elkaar donderdagavond met 6-6 (!) in balans.

Freek Jansen: ,,Het was een waar spektakelstuk op het Wim Mugge Sportpark. Beide ploegen hadden er zin in en dat werd vanaf de eerste seconde duidelijk. Binnen een minuut stond Woubrugge al op voorsprong, een minuut later was het alweer gelijk. Vervolgens was het negentig minuten lang een achtbaan vol mooie voetbalemoties. Met gemiste en rake strafschoppen, geweldige goals aan beide kanten, bizarre missers, ballen op paal en lat, prachtige aanvallen en kolderieke momenten. Voor rust stond Woubrugge drie keer voor, maar steeds kwamen we terug met een 3-3 ruststand tot gevolg. Na de pauze hadden wij onze beste fase en liepen uit tot 6-3, maar in de slotfase zette Woubrugge aan en werd het nog 6-6. We hebben nog getwijfeld over een tiebreak, haha. Conclusie: heerlijke voetbalavond en beide ploegen gaan een mooi seizoen tegemoet.”

Collega Joey Rietbroek: ,,Een bizarre uitslag, ik heb zelden zo’n gekke pot meegemaakt. In de eerste helft kwamen we drie keer op voorsprong, maar drie keer kwam LSVV’70 ook weer terug. De 3-3 had al 5-5 kunnen zijn bij rust, maar duidelijk was toen al dat de ploegen bij elkaar lagen. Na de pauze had LSVV een prima fase waarin het weg liep naar 6-3. Nee, verdedigend lieten we veel steken vallen. Wel moet ik zeggen dat zij een ploeg hebben met meer dan gemiddelde spelers voor dit niveau. Ik denk ook dat zij hoge ogen gaan gooien in de vijfde klasse. Al met al kan ik tevreden zijn met de veerkracht van mijn ploeg, want in de laatste twintig minuten kwamen we uit schier onmogelijke achterstand terug tot 6-6. Frappant ook omdat LSVV’70 eerder in de bekerstrijd ook al op die uitslag kwam tegen Rohda’76. Twaalf goals, eigenlijk wel ongelooflijk. Ik hoop na deze knotsgekke avond dat we straks door kunnen in dit toernooi.”

Doelpuntenmakers LSVV’70: Leugering 2, Van der Zee, Doornenebal, Weijers, e.d. Woubrugge.

Doelpuntenmakers Woubrugge: Boer 2, Rolfes 2, Veltman, Van der Hulst.