woensdag, mei 8, 2024
HomeSportiff LAV Cup 23-24Loting tussenronde Sportiff LAV Cup

Loting tussenronde Sportiff LAV Cup

-

Gisteravond is er geloot voor de tussenronde van de Sportiff LAV Cup. Komende dinsdag worden de laatste twee groepswedstrijden gespeeld, waarbij nog 1 ploeg zich kan scharen bij de laatste 32. De organisatie dankt alle clubs die deelnamen, maar afscheid hebben moeten nemen van het toernooi. Hopelijk zijn deze clubs volgend seizoen weer van de partij (laat dat gerust al weten aan de organisatie). De felicitaties gaan uit naar de clubs die de tussenronde wel bereikten.

De zestien wedstrijden dienen gespeeld te worden tussen week 47 (20-24 november) en week 3 2024 (15-19 januari). Zoals het er nu naar uitziet zal de loting voor de laatste zestien (tot en met de halve finale) plaatsvinden op maandag 22 januari. De betrokken clubs krijgen daar tijdig informatie over. In elk geval kunnen de clubs dan live aanwezig zijn bij die loting!

De organisatie zal z.s.m. appgroepjes aanmaken m.b.t. de komende reeks wedstrijden zodat de clubs onderling een speeldatum kunnen afspreken en dit uiteraard terug kunnen koppelen aan de organisatie. Voor de tussenronde geldt: de thuisspelende club regelt zelf een scheidsrechter. De grensrechters worden aangesteld door de twee betreffende clubs. Vanaf de volgende ronde zal LAV zorgdragen voor (een deel van) de arbitrage. Het reglement blijft verder in tact (zie de homepage met het kopje LAV Cup (daar is alle info terug te vinden). Dan nu het resultaat van de loting:

EMM’21- Roodenburg

Lugdunum- Ter Leede O23

ROAC- Meerburg

Valken’68- Alphia

Stompwijk’92- Foreholte O23 (21/11, 20.15)

FC Oegstgeest- Football Factory

UVS- FC Lisse O23

All Star Team- Voorschoten’97 (za)

Foreholte- Jong SJC (28/11, 20.15)

LSVV’70- Sporting Leiden

TAVV- Jong Graaf Willem II VAC

Kickers’69- Koudekerk

Graaf Willem II VAC- LFC

Teylingen/ Voorschoten’97 (zo)- FC Rijnvogels 2

Warmunda- Hazerswoudse Boys

Kagia- Jong Nieuwkoop

 

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read