zaterdag, mei 4, 2024
HomeVijfde klasseHazerswoudse BoysHazerswoudse Boys blij met LED verlichting langs kunstgrasveld

Hazerswoudse Boys blij met LED verlichting langs kunstgrasveld

-

Afgelopen maanden zijn we druk geweest met het realiseren van de LED verlichting langs ons kunstgrasveld. In november hebben we in de ALV de mogelijkheid van LED verlichting op het kunstgrasveld besproken. Door een toegezegde bijdrage van fonds Alphen van € 15.000,- en een donatie van de Rabobank van € 5.000,-  is de ALV akkoord gegaan met dit plan. We zijn in gesprek gegaan met Oostendorp Nederland voor het realiseren van onze wens. Deze partij is ons door de gemeente aanbevolen en had een concurrerende offerte.

De LED verlichting op het kunstgrasveld is inmiddels voltooid. Dit geeft ons een enorme reductie van ongeveer 35% van het stroomverbruik op dit veld. Wij zijn met name Fonds Alphen en natuurlijk ook de Rabobank zeer erkentelijk voor de bijdrage voor dit project van onze vereniging.

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. In 2022 ondersteunde het met ruim € 170.000,- initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport.

Bestuur Hazerswoudse Boys

Must Read