zaterdag, april 27, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseFC Rijnvogels strikt Noordwijk aanvaller Sem van Oosten

FC Rijnvogels strikt Noordwijk aanvaller Sem van Oosten

-

De technische commissie kan na Wesley van Vuren de tweede zomeraanwinst van dit kalenderjaar aankondigen. De jonge talentvolle aanvaller Sem van Oosten komt ons vlaggenschip versterken voor het seizoen 2024/2025. Hij komt over van VV Noordwijk.

Sem van Oosten kan ondanks dat hij pas 21 jaar is al buigen op flink wat ervaring op het hoogste amateurniveau. De buitenspeler heeft bij VV Noordwijk de stap gezet van het tweede elftal naar de hoofdmacht van de 2e divisionist. Ook deze jaargang is hij een vaste basisklant op De Duinwetering. Viermaal wist hij dit seizoen tot scoren te komen. Sem is een moderne buitenspeler met veel in zijn mars, de trots van de jeugdopleiding van VV Noordwijk en op zijn 19e mocht hij zijn debuut maken in de hoofdmacht. Hij is snel, speelt met lef en durf waarbij vaak de 1 tegen 1 met de directe tegenstander wordt opgezocht.

Wij feliciteren Sem met zijn komst naar FC Rijnvogels en wensen hem veel mooie momenten toe bij onze mooie en warme vereniging. Welkom bij de Rijnvogels familie!

Technische commissie FC Rijnvogels

Must Read