maandag, december 11, 2023
HomeVijfde klasseLSVV'70'Golden Girls' winnen prestigieuze LSVV Voetbalquiz

‘Golden Girls’ winnen prestigieuze LSVV Voetbalquiz

-

Drie clubiconen van LSVV’70, en voormalige spelers van het eerste elftal, hebben samen met introducé Henry Sunder afgelopen vrijdag de eerste editie van de Grote LSVV VoetbalQuiz gewonnen. Peter Wierenga, Gerben Waasdorp en Arnaud Poelman kroonden zich samen met Henry Sunder onder de teamnaam De Golden Girls tot de allerbesten tijdens een geslaagde avond.

 

LSVV preisuitreiking 2012 3In een bomvolle kantine op de Kikkerpolder streden liefst 32 teams om de felbegeerde hoofdprijs. De verschillen onderling waren aanzienlijk, maar toch was er zeker sprake van een hoog niveau. Voor Peter Wierenga (op de foto geflankeerd door vrouwelijk schoon) kreeg de avond nog een extra glans, aangezien hij ook de beste was in de kaartenquiz. De dubbel voor de topscorer aller tijden van LSVV’70. Het spektakel leverde ook nog een eindstand op, en wel de volgende:

https://www.lsvv70.nl/eindstand-lsvv-voetbalquiz/

De succesvolle VoetbalQuiz bij LSVV’70 kwam mede tot stand dankzij de quizmasters Mark Bisschop en Arjen Bakker. Mocht u dit tweetal zelf willen inhuren voor een mooie quizavond, dat kan! Neem dan contact op met biba.quiz@gmail.com. Arjen Bakker is overigens van alle markten thuis…

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read