vrijdag, april 26, 2024
HomeTweede klasseUVSTopjeugdtoernooi onder 16 bij UVS

Topjeugdtoernooi onder 16 bij UVS

-

voetbal-leiden-0109Op woensdag 15 augustus 2012 staat er een Topjeugdtoernooi bij UVS op het programma. UVS en partner FC Twente organiseren de eerste editie van het Topjeugdtoernooi voor spelers onder 16 jaar. Op de genoemde datum, van 10.00 uur tot 16.00 uur, kunnen voetballiefhebbers jonge voetbaltalenten uit Nederland en Belgiƫ aanschouwen op de velden van UVS in de Leidse kikkerpolder.

Deelnemende clubs zijn: FC Twente, PSV, FC Groningen, Ajax, FC Utrecht, Club Brugge, JVOZ en UVS B1. Wie wil er nou niet aan dit geweldige toernooi deelnemen en zich mogelijk in de kijker spelen?! Alle toptalenten uit Nederland en Belgiƫ op een complex en dat in Leiden.

Alle clubs  zijn d.m.v. een uitnodiging op de hoogte gebracht van de poule-indelingen en het programma. 5Senses zal die dag de sportmaaltijden voor de sporters e.a. deelnemers verzorgen. Het UVS clubhuis zal die dag in de pauze tot een heus restaurant worden omgetoverd. De bezoekers kunnen uiteraard in de pauze voor hun versnaperingen in het Businesshome van UVS terecht of bij ā€¦ā€¦..

De poule indeling is als volgt: Ajax, FC Twente, Club Brugge en UVS komen uit in poule A. FC Utrecht, PSV, FC Groningen en JVOZ spelen hun wedstrijden in poule B. Na de poulewedstrijden is er voor de deelnemers een warme lunch en daarna volgen de diverse finales.
De finale wordt gefloten door topscheidsrechter Dick Jol. Aan allen: zet de datum gerust in de agenda en kom een dagje lekker genieten!

Bestuur UVS

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read