ts-uvsSven Verlaan, de 18-jarige A-junior van UVS en uitkomend voor het eerste elftal van UVS (zondag), zal het komende seizoen de overstap naar FC Twente maken. Een droom van Sven Verlaan gaat hiermee in vervulling. Sven kon zowel bij Sparta Rotterdam als FC Twente aan de slag, maar hij heeft voor FC Twente gekozen.

 

Sven Verlaan: ,,Ik kijk er naar uit om volgend seizoen voor FC Twente te mogen spelen. Onlangs heb ik een stageperiode gehad bij FC Twente en meegespeeld in de oefenwedstrijd tegen FC Volendam. Ik heb heel goede indrukken van de club gekregen en ik ben blij dat de stageperiode op deze manier is afgelopen, met een contract. Ik hoop komend seizoen bij Jong FC Twente zo veel mogelijk te spelen en een betere voetballer te worden. Met UVS hebben we dit seizoen nog kans op promotie naar de hoofdklasse en ik wil het goed afsluiten bij UVS.”

 

Technisch Manager Cees Lok: ,,Sven is de eerste speler van UVS die een opleidingscontract bij FC Twente gaat tekenen. Het is een mooi resultaat van de samenwerking die UVS en FC Twente sinds twee seizoenen met elkaar hebben. Sven heeft onlangs stage gelopen bij FC Twente en een goede indruk achter gelaten bij de trainers.” 

 

Sven Verlaan is naast Clarke Seegers (FC Twente B1) de tweede UVS speler die voor FC Twente gaat uitkomen. Wij feliciteren Sven met deze geweldige uitdaging en wensen hem heel veel succes.

 

Namens het (jeugd)bestuur van UVS,

Lucas Riethoven