Leidenamateurvoetbal.nl is bezig aan het vierde seizoen en heeft de nodige stappen gemaakt. Dit met dank aan de tomeloze inzet van een geweldig team, vol met voetballiefhebbers. En dan met name voetballiefhebbers die begaan en geïnteresseerd zijn in het Leidse regiovoetbal. Met passie en enthousiasme wordt vrijwel dagelijks gewerkt aan content voor op de website. Naast het team is er ook support vanuit tal van clubs uit deze regio en vanuit het bedrijfsleven. Sinds kort is daar ook nog de Club van 071 bijgekomen en zonder al deze ondersteuning zou deze website niet bestaan. Een tussentijds dankwoord aan al deze schouders is dan ook op zijn plaats!

Vanaf het prille begin heeft onze redactie ook steun mogen ontvangen van de zogeheten Ambassadeurs van Leidenamateurvoetbal.nl. Het gaat hier om Ambassadeurs uit deze regio die een verleden hebben in het betaald voetbal of die juist nu nog actief zijn, als speler dan wel trainer. Mannen van het eerste uur zijn Wim Rijsbergen, Alfons Groenendijk en Tim de Cler. Stuk voor stuk spelers die veel voor hun desbetreffende clubs hebben betekend, maar ook voor het betaalde voetbal in Nederland en daarbuiten in het algemeen.

Sinds de voorbije zomer heeft onze redactie het team flink uitgebreid met Ambassadeurs en zodoende hebben we nu meer dan een elftal vol. De samenstelling zal zo nu en dan wijzigen, maar onze redactie kan nu met trots de eerste basiself prijsgeven. Een team met (ex)toppers die afkomstig zijn uit de regio Leiden. Deze spelers werden in de voorbije tijd benaderd en gevraagd of zij Ambassadeur wilden worden van onze regionale voetbalwebsite. En het resultaat is prachtig: zonder aarzeling hebben alle spelers hun medewerking verleend!

Alle Ambassadeurs steunen ons bij het in het seizoen 2011/2012 gestarte initiatief met deze website en zullen waar dat kan ons team een hart onder de riem steken en een positieve boodschap uitdragen. Reacties die wij in willekeurige volgorde van hen mochten ontvangen liegen er niet om en met trots geeft onze redactie enkele loftuitingen prijs, op de vraag waarom men ons wenst te steunen:

 • ,,Jullie doen heel goed werk en de clubs zijn gebaat bij deze aandacht”
 • ,,Vaak blijft het bij dagdromen en bij het uitstoten van kreten over hoe het verbeteren van het Leidse regiovoetbal. Jullie team doet er werkelijk wat aan, prachtig om te zien”
 • ,,De liefde voor het voetbal spat er vanaf bij deze website”
 • ,,Dit is een uniek podium voor de clubs en sponsoren”
 • ,,Prima aanvulling op de bestaande media”
 • ,,Jullie verdienen veel meer steun. Dit moet nog groter kunnen worden. Goeie zaak voor de stad Leiden en omstreken”
 • ,,Ik hoor er veel over in kantines”
 • ,,Veel verslagen zijn om te smullen. Heerlijk die interviews en al die rubrieken”
 • ,,Onbegrijpelijk dat een paar clubs nog niet meedoen”
 • ,,Ik kijk er dagelijks even op. De site heeft altijd wat te bieden”
 • ,,Mooi fotomateriaal, af en toe leuke videobeelden en kundige verhalen”
 • ,,Leidenamateurvoetbal.nl is de VI van Leiden”
 • ,,Prima zaak voor Leiden en omstreken. Over Rijnsburgse Boys en Quick Boys wordt genoeg geschreven”
 • ,,Prachtig hoor, ook aandacht voor de kleine clubs. Die verdienen ook aandacht, daar lopen ook de vrijwilligers rond”

Tja, om stil van te worden. En wie zijn onze Ambassadeurs en hebben geen verdere introductie nodig? Zie het onderstaande team. Overigens heeft Jochem Myjer zich bereid gevonden om als ‘Mental Coach’ plaats te nemen op de bank. Een topteam met een topcoach!

ambassadeurselftal