Een midweeks oefenpartijtje tegen vv Oegstgeest lijkt Roodenburg middenvelder Carlo Arnoldus fataal te worden voor wellicht de rest van het seizoen. Onze verslaggever Sergio Rademakers nam contact op met de middenvelder. Wat is de aard van de blessure? Hoe is de voortgang en waar ligt de vrees.

Arnoldus aan het woord: ,,We hadden een oefenpotje tegen Oegstgeest, zo’n 3,5 week geleden. In een duel ging ik door mijn knie heen en het voelde meteen niet goed. Ik had stekende pijn in mijn knie. De dag erna ben ik naar de huisarts gegaan. Die knie was helemaal opgezwollen. De dokter adviseerde mij om de zwelling te laten afnemen en vanuit daar verder te kijken.”

Vervolgend: ,,De zwelling bleef echter aanhouden en dus werd ik doorverwezen naar een specialist in het Alrijne ziekenhuis in Leiderdorp. Inmiddels is er een MRI scan gemaakt van mijn knie en is duidelijk geworden dat ik een stukje zwevend kraakbeen in die knie heb.  Ondertussen ben ik druk bezig met fysiotherapie om zodoende een operatie te kunnen afwenden. Daar willen ze juist dat ik inspanning lever zodat het los zwevende stukje kraakbeen zich een plekje kan geven, waardoor ik er geen hinder meer van ondervind. Toch streef ik ernaar om aan het einde van de winterstop aan te sluiten bij de groep. Al is het maar voor een looptraining. Ik ben een voetbaldier in hart en nieren. Afgelopen week heb ik me staan verbijten tegen Blauw Zwart. Ik had daar echt bij willen zijn, om die gasten te helpen de periode in de wacht te slepen. Helaas is het niet gelukt om dat te bewerkstelligen. Ik wil er in het restant van het seizoen bij zijn, om zo ook mijn steentje te kunnen bijdragen aan het team. Alles is goed verzorgd. Henk (Buyn, red.) is een wereldtrainer en de rest van de staf is meer dan perfect. Ik ga niet bij de pakken neerzitten, maar keihard werken aan mijn herstel. Volgend seizoen ballen wij gewoon weer in de derde klasse. Geloof me!….”

Namens de redactie van www.leidenamateurvoetbal.nl wensen wij Carlo alle sterkte toe en hopen op een spoedig herstel voor hem en tevens aan alle geblesseerde spelers van de regionale clubs. Een speler langdurig in de lappenmand? Maar er melding van, ons team vergeet deze spelers niet.