In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Peer van Paasen van Voorschoten’97 zaterdag. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
middenveld_peer_van_paasen-smallIk ben Peer van Paasen en middenvelder bij Voorschoten 97. Ik ben 19 jaar en woon nog thuis bij mijn ouders in Voorschoten. Ik heb één oudere broer die hockeyt. Verder zit ik in het tweede jaar van mijn studie Econometrie en Operationele Research op de Erasmus universiteit in Rotterdam.
Mijn voetballoopbaanIk ben begonnen bij Voorschoten '97 en ging in de F1 naar ADO Den Haag toe. Ik heb daar 8 jaar lang met plezier gevoetbald tot en met de B1. Sinds de A1 ben ik weer terug bij Voorschoten '97 en dit is mijn tweede jaar in de zaterdagselectie.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Tennissen, lekker stappen met mijn vrienden.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeIk zat op de Nutsschool in Voorschoten waar mijn moeder nog steeds les geeft. Mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht op het Stedelijk Gymnasium Athena in Leiden.
Mijn voorspellingen voor de eindstand van de klasse waarin ik speel.Ik denk dat alles dit seizoen heel dicht bij elkaar gaat liggen en dat het tot de laatste speeldag spannend zal blijven in deze competitie. Ik denk dat SC Feyenoord de meeste kans maakt om kampioen te worden
Mooiste voetbalcomplex uit de regioZuiderpark
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1) In de Onder 14 kampioen van Nederland worden met ADO Den Haag. 2) Toernooi in Zuid-Afrika waar je werd onthaald alsof je echt een profvoetballer was. 3) Na maanden lang revalideren terug op het veld na mijn gebroken been.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Een betere en completere voetballer worden en natuurlijk hoop ik nog hoger te gaan spelen. Voor de rest hoop ik een leuke en uitdagende baan met mijn studie te gaan vinden.
Winnaar van Champions LeagueManchester City
Mooiste voetbalclub in het buitenlandBarcelona
Favoriete spelerEen mix van Luka Modric, Andrés Iniesta en Xavi.
Het Nederlandse voetbalIs leuk om naar te kijken maar loopt nog wel heel erg achter op de grote competities. Wat wel leuk om te zien is, is dat de jeugd van Nederland het internationaal wel goed doet.
Dat vind ik nou humorDe woordgrappen van Gordon met de slappe lach van Gerard op de achtergrond.
Deze programma's op tv zie ik graag of verafschuw ik juistLeuk om naar Streetlab te kijken
Mijn puberteitZit ik volgens mijn vader nog steeds in
ZieligMijn laatst genomen penalty
De Nederlandse politiekIk sta er blanco in
Met verbazing keek/ luisterde ik recent naar dit nieuwsTrump is president geworden
LevensmottoCarpe Diem
Lekker dingEmma Watson
Muziek in mijn levenBroederliefde
Angst voorHoogtes, slangen en blauwe kaas
Daar kijk ik enorm naar uit en waaromDe zomervakantie
Mijn favoriete plekje in NederlandThuis in het hoekje van de bank
Het allerlekkerste drankjeVerse sinaasappelsap
Dit staat er op het menu tijdens de KerstdagenIs elk jaar weer een verrassing, maar als het aan mij ligt gevulde kalkoen
Mijn komende vakantieWaar naar toe nog geen idee, maar lekker uitrusten en genieten
Plannen voor 2017Op kamers gaan wonen
Deze principes streef en leef ik naWees trots en tevreden
Voorschoten '97 eindigt dit seizoen op de10de plek