Even voorstellen: Marinus van der Peet

,,Geboren en getogen in Voorschoten startte ik op 6-jarige leeftijd bij SVLV met voetballen en doe dit na 38 jaar nog steeds met veel plezier. Naast het voetballen ben ik werkzaam als Recruitment Manager voor een uitzendbureau gespecialiseerd in de olie & gas en windenergie. Verder ben ik actief met een eigen evenementenbureau waarmee ik mij vooral richt op het organiseren van voetbalevenementen.”

,,Bij Voorschoten’97 ben ik al jaren samen met Ruud Nolet verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. het oliebollen- en Koning Voetbal toernooi en het Bierfest. Verder ben ik Manager van de zondag selectie en secretaris van de Club van 100.”

Toen er na de eerste “voetbal drooglegging” weer op 1,5 meter gevoetbald mocht worden heb ik me bij het bestuur gemeld om dit zo snel mogelijk op te zetten, van hieruit  ben ik ook in het Corona Team gerold. Ik realiseerde me dat er voor de overige senioren niet echt een aanspreekpunt in het bestuur aanwezig was en na een gesprek met de voorzitter was mijn nieuwe rol geboren. Ik heb zin in mijn nieuwe functie.”

Marinus van der Peet