zaterdag, april 27, 2024
HomeVoorschoten’97Interviews Voorschoten’97Nieuwkomers bezorgen Voorschoten’97 (za) zege

Nieuwkomers bezorgen Voorschoten’97 (za) zege

-

Alhoewel het nog even duurt voordat de competitie begint, lijkt Voorschoten ’97 (za) al aardig in goeden doen te zijn. Na verdienstelijk spel tegen sterke tegenstanders als Quick en Heerjansdam, kwamen de Adegeest-bewoners tegen klassegenoot Die Haghe, overigens de eerste opponent dit seizoen in competitieverband, opnieuw sterk voor de dag. Het duurde even voordat de groen-gelen het Haagse doelnet troffen, maar late goals van nieuwkomers Ronnie de Roode (ex-DoCoS) en Thom Wijnalda (overgekomen van RCL) zorgden voor een verdiende Voorschotense zege (0-2).

Voorschoten ’97-trainer Theo Ducaneaux was na afloop dan ook content met de prestatie van zijn team en blikt alvast vooruit op het nieuwe seizoen. Ducaneaux:,, De selectie is dit seizoen intact gebleven en met de nieuwe spelers erbij zijn we er dus per saldo op vooruit gegaan. Jongens als Ronnie de Roode en Thom Wijnalda pakken het goed op, dus vooral in aanvallend opzicht zijn we, zeker in de breedte, sterker geworden. Helaas moeten we Peer van Paasen door een enkelblessure nog even missen, maar ik heb goede hoop dat hij er bij de start van de competitie weer bij is. Als iedereen fit is, moeten we dus als staf keuzes maken want kwalitatief gezien ligt het spelersniveau dicht bij elkaar. De ervaring leert dat we lopende het seizoen iedereen keihard nodig hebben, maar er zullen zeker momenten komen dat we goede spelers moeten teleurstellen. Ik kan nu eenmaal maar elf spelers opstellen, maar ik denk dat deze spelersgroep volwassen genoeg is om hier op een goede manier mee om te gaan’’, aldus de Rijnmonder tot besluit.

Die Haghe – Voorschoten ’97 (za) 0-2 (0-0) 85. 0-1 De Roode, 89. 0-2 Wijnalda.

Basisopstelling Voorschoten ’97 : Van der Niet, Simonis, Hoogenboom, Knijnenburg, Aronius, Van der Krogt, Verplancke, Van der Niet, Chris Guijt, Wijnalda, De Roode

Must Read