vrijdag, april 26, 2024
HomeOverigOefenwedstrijdenVoorschoten'97 verslaat andere eersteklasser in oefenduel

Voorschoten’97 verslaat andere eersteklasser in oefenduel

-

Na de nederlaag tegen SC Feyenoord eerder in de week kwam Voorschoten’97 nu wel bovendrijven tegen Heerjansdam. De ploeg van Theo Ducaneaux won met 3-2 en vooral het tweede deel van de eerste helft en het eerste deel van de tweede helft bevielen de trainer wel. Voor Voorschoten’97 was Bas Beijersbergen de eerste doelpuntenmaker en Thom Wijnalda was twee keer trefzeker vanaf de stip voor de respectievelijke 2-1 en 3-2.

Ducaneaux: ,,De omstandigheden waren lastig want het was opnieuw knap warm. De start was matig, maar vanaf de drinkpauze ging het beduidend beter en werd er goed gevoetbald door het team. Het veldspel beviel mij zeker en dat hield de ploeg in het eerste deel na de rust nog vast. Daarna begon de vermoeidheid parten te spelen, maar daar kan ik mij alles bij voorstellen. We moesten het nu nog stellen zonder Chris Guijt, Peer van Paasen en Ronnie Verplancke, maar zij staan op de drempel van een herstart. Ik kan niet anders zeggen dan dat de nieuwkomers Wijnlada, Kauzi Nomen en Ronnie de Roode goed meedraaien in het geheel. Verder zijn we als ploeg in tact gebleven en dat maakt dat de concurrentie moordend is. Altijd prettig voor een trainer om keuzes te kunnen maken.”

Komende dinsdag zet Voorschoten’97 de voorbereiding door met een uitduel bij Quick, zoals bekend de ploeg van Paul van der Zwaan. Ook de Onder 23 komt dan in actie op het Die Haghe toernooi.

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read