donderdag, mei 19, 2022
HomeVoetbalnieuws-leidenVerzoek aan bij LAV aangesloten clubs

Verzoek aan bij LAV aangesloten clubs

-

Onze redactie maakte onlangs een rondje langs de velden of beter gezegd een tochtje van website naar website van de bij LAV aangesloten clubs. Het deed ons deugd dat veel clubs op hun website regelmatig verwijzen naar onze website na verslaggeving van een wedstrijd van het het eerste elftal. Ook zien we berichten voorbij komen die ook bij ons vandaan komen. Veel clubs zijn ook actief op social media en laten onze naam daar ook regelmatig vallen. Wij worden daar blij van en blijf dat vooral doen.

Jammerlijk is wel dat ons logo bij bepaald minder clubs zichtbaar is. Als wij ons niet vergissen, is dit enkel het geval bij SJZ, Valken’68, Warmunda, Koudekerk en LSVV’70. Ons logo is eenvoudig te ‘scoren’ en wanneer de club het logo aangeleverd wenst te hebben…dat kan ook. Stuur dan even een berichtje naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Met ons logo staat er automatisch een verwijzing in naar onze website en kunnen alle volgers van uw club eenvoudig worden ‘doorgelinkt’ voor berichtgeving over uw club. Dit onder de noemer ‘kleine moeite, groot plezier’. Het is een blijk van de samenwerking en daar mogen beide partijen toch trots op zijn? En nog iets: wappert onze vlag zodra de bal weer rolt in competitieverband op uw complex? Zou leuk zijn. Nog geen vlag ontvangen (dat zullen weinig LAV clubs zijn)? Stuur ons gerust even een mailtje! Dank voor de medewerking in beide gevallen!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read