woensdag, mei 8, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenLAV trapt seizoen met bestuurders af op Sligro Seminar

LAV trapt seizoen met bestuurders af op Sligro Seminar

-

Eerder deze week is Leidenamateurvoetbal.nl begonnen aan een nieuw avontuur waarin verwacht wordt dat veel regionale clubs een succesvol seizoen zullen gaan draaien. Helaas verliep ’22-’23 voor diverse clubs minder succesvol, maar na regen komt altijd weer zonneschijn. Net als vorig seizoen trapt LAV weer af met een event met bestuurders. Om elkaar weer even live te zien en spreken en om onze plannen te ontvouwen. Vorig seizoen faciliteerde businessclubpartner Sligro Leiden de bijeenkomst en dat zal ook dit keer gebeuren. LAV is daar blij mee, want de samenwerking met deze groothandel verloopt erg voorspoedig.

Note redactie: tot nu toe hebben tien ‘LAV’ clubs zich aangemeld, aanmelden kan nog steeds maar doe dit s.v.p. snel vanwege de planning en indeling seminars!

Op maandag 28 augustus organiseert de Sligro een sportseminar in het ADO Den Haag stadion. Er is een boeiend programma vastgesteld en de bijeenkomst wordt meteen gekoppeld aan de samenwerking die LAV heeft met tal van regionale voetbalclubs. De 33 aangesloten verenigingen worden dan ook uitgenodigd om aanwezig te zijn. Per vereniging kunnen twee bestuurders zich aanmelden via rvandenherik@sligro.nl EN redactie@leidenamateurvoetbal.nl. De seminar begint om 17 uur (zie verder het programmaboekje), maar de bijeenkomst start om 16 uur met een woord van welkom en meer van LAV in een voor ons gereserveerde ruimte in het stadion. De bestuurders kunnen besluiten dezelfde sprekers aan te horen, maar kunnen vanaf 17 uur ook separaat hun weg vervolgen. De avond duurt tot uiterlijk 21.30 uur, maar een ieder is vrij om zijn/haar programma vast te stellen. Wel stellen de Sligro en LAV het op prijs om tezamen om 16 uur te beginnen (t.z.t. volgt verdere informatie). De clubs kunnen zich vandaag aanmelden. Deze berichtgeving zal ook apart worden gestuurd aan de hoofdbesturen en/of voorzitters. Heel graag tot de 28ste!

Save the Date Sport event Sligro 2023

Programmaboekje_SportSeminar_Sligro_DEF

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read