vrijdag, mei 3, 2024
HomeDerde klasseTAVVAfscheid voor clubicoon Lars van der Pijl (TAVV)

Afscheid voor clubicoon Lars van der Pijl (TAVV)

-

Bij de winterstop namen we al even kort afscheid van ‘one of the all time greats’ van TAVV; Lars van der Pijl. Lars speelde ruim 15 jaar onafgebroken in ons eerste, waarvan meer dan een decennium als onze trotse aanvoerder! Bij ons vlaggenschip heeft hij vele successen gevierd, zowel individueel als met het team. Verschillende kampioenschappen en promoties mochten we met hem vieren.

Zo’n grote speler verdient meer dan een ‘stil’ afscheid. Daarom organiseren we op zaterdag 17 juni een heuse testimonial voor Lars. Een afscheidswedstrijd in stijl tussen het huidige TAVV-1 tegen een samengesteld team van (oud) spelers, trainers en leiders waar Lars mee heeft samen gespeeld. Uiteraard sluiten we de testimonial af met een groots feest onder de opzwepende beats van party DJ Mitchel van Wijk! Zet 17 juni dus alvast in je agenda!

Bestuur TAVV

Note redactie: helaas kan LAV zaterdag niet van de partij zijn, maar wij wensen Lars een prachtige happening toe en danken hem voor al die mooie potjes met zijn bijdrage in het veld en zijn leuke analyses na afloop. Wel zullen we er na het weekend even bij stil staan op onze website. Op een mooie toekomst, Lars!

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read