zondag, mei 5, 2024
HomeTrainerscarrouselDennis Olman: ,,De voetbalwereld is helaas niet altijd leuk, eerlijk en betrouwbaar"

Dennis Olman: ,,De voetbalwereld is helaas niet altijd leuk, eerlijk en betrouwbaar”

-

Enkele dagen terug viel dit te lezen op de website van de collega’s van Haaglandenvoetbal.nl. Dennis Olman is in deze regio geen onbekende, want hij was eerder trainer bij FC Boshuizen, GHC en DoCoS.

Dennis Olman (op archieffoto) is door het bestuur van DSO per direct op non- actief gezet. De tegenvallende resultaten van het vlaggenschip in de Vierde Divisie en ontbreken van de juiste chemie met de spelersgroep liggen ten grondslag aan dit besluit.

Staand Dennis Olman, geflankeerd door assistenten Tim Gonlag en Andre Devilee

Het bestuur kwam tot deze beslissing in overleg met de technische commissie van de Zoetermeerse vereniging. Het bestuur bedankt Dennis Olman voor al zijn inspanningen voor de club. Vanuit de Technische Commissie zal Bert de Best vooralsnog tijdelijk de honneurs rondom de selectie waarnemen.

Een korte reactie van Olman via LAV: ,,Ik ben op de bewuste dag al door 14 spelers gebeld en/of geappt dat ze hier helemaal niet achter staan maar goed ik heb het maar te accepteren. Ik ga eens rustig nadenken wat ik wil gaan doen. De voetbalwereld is helaas niet altijd leuk, eerlijk en betrouwbaar.”

Redactie
Redactie
Leidenamateurvoetbal sinds 2010 de regionale voetbalsite redactie@leidenamateurvoetbal.nl

1 REACTIE

  1. Vreemd dat één van de redenen is met betrekking tot het ontslag van Dennis Olman bij DSO, dat het ontbrak aan chemie! Ik heb trainer Olman, ruim 4 seizoenen mee gemaakt bij v.v. GHC. Ik heb nooit de indruk gehad dat er geen chemie was tussen trainer en de selectie. Dit was juist een speerpunt van Dennis Olman. Maar ik heb toch het vermoeden dat er wel iets anders gaande is bij DSO. Doch deze top trainer gaat zeker weer aan de slag komen. Ben ik van overtuigd . Of Dennis, moet zijn afgeknapt op de voetballerij?

Reacties zijn gesloten.

Must Read