zaterdag, april 27, 2024
Home3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorschoten’97Voorschoten'97 in voorbereiding op tweede reeks wedstrijden in Spanje

Voorschoten’97 in voorbereiding op tweede reeks wedstrijden in Spanje

-

Vandaag vertrok de zaterdagselectie (zaterdag 1 en 2, staf en enkele vaste supporters ) naar Torremolinos in Spanje voor het halfjaarlijkse trainingskamp (terugkeer 15 januari). Dit kamp, dit jaar georganiseerd samen met Michael Blonk van Trainingskampen.nl, omvat dit jaar trainingen, teamsporten zoals padel en beachvolleybal en oefenwedstrijden tegen respectievelijk SJC en Molenschot. Dankzij Voetbalkampen.nl is een professionele invulling van het kampactiviteiten mogelijk gebleken, waarvoor veel dank.

De groep, groot ongeveer 50 personen, zal verblijven in hotel Gran Cervantes in Torremolinos. Het weer daar is een stuk aangenamer dan hier (18 graden en een zonnetje), alles dus in het teken van trainingsinspanningen maar ook een ontspannend verblijf aldaar.

Ook dit jaar is het trainingskamp weer mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit de club, eigen bijdrages door de deelnemers en speciale sponsoring door Brunel via een oud-lid van de selectie (waarvoor veel dank!). Begeleider vanuit Voorschoten ’97, Willem van Engelen, zal ons, in ons koude kikkerlandje, informeren over de  ervaringen van de groep. Wij wensen de het gezelschap een sportief en prestatief succesvol kamp toe.

Bestuur V’97

 

Must Read